SABEM EL QUE FEM

SERVEIS

IMPRESSIÓ DIGITAL I OFFSET

La impressió digital tant en blanc i negre com en color, són la millor solució per a qualsevol tipus d'imprès o publicació que necessiti una capacitat de resposta molt ràpida. Disposem de maquinària de darrera tecnologia que ens permet oferir un servei de gran qualitat i a baix cost.

La impressió offset permet la reproducció de grans quantitats d'impressions a un cost reduït, és freqüent utilitzar-la per la impressió de mitjans/grans tiratges. La impressió offset, només és recomanable quan el volum a imprimir és elevat i quan el missatge i el contingut a comunicar al client sigui sempre el mateix i no canviï.

FOTOCÒPIES

La nostra moderna maquinària ens permet oferir còpies digitals d'alta qualitat tant en blanc i negre com en color. La taca d'impressió és de 32*48 cm, i podem copiar en diferents tipus de suport, fins a 300 gr.

També disposem de maquinària per realitzar còpies en gran formats

Les podem lliurar: grapades, (diferents tipus de grapat), plegades per la mitat, en C o en Z, i/o en forats per poder ser arxivades.

REPRODUCCIÓ D’ORIGINALS

Amb la nostra maquinària de darrera generació, podem reproduir qualsevol original de qualsevol mida, fins a 130 cm d'amplada.

Per a originals de gran format utilitzem el sistema “Scan-Copi”.

Podem reproduir-los en diferents suports de material.

SERIGRAFIA

La serigrafia assoleix una gran importància en el sector de la publicitat ja que d'un bon estampat depèn moltes vegades que un article es vengui més o menys.

Les seves aplicacions són infinites; decoració, roba de moda o informal, decoració de ventalls, complements de marroquineria, roba esportiva, (marques, logos, numeracions, etc ….)

Cal no oblidar el paper tan important que ocupa la serigrafia tèxtil al sector de la publicitat: peces tèxtils, merchandaising i una gran infinitat de complements.

En plàstic és d'aplicació a materials com ara: PVC, metacrilat, polifrofileno, poliestirè, policarbonats, polièster, etc

RECLAMS

Disposem d'una ampli catàleg de reclams publicitaris i de promocions o regals d'empresa, per al seu marcatge i personalització en impressió de serigrafia i tampografia.

L'equip comercial de QuatreC, l'aconsellarà i assessorarà d'una manera personalitzada per portar a terme la promoció de la seva empresa i/o entitat.

Disposem d'un departament de disseny amb una àmplia experiència que l'ajudarà a adequar la seva imatge corporativa a qualsevol dels nostres productes, ja siguin bolígrafs, encenedors, clauers, gorres, samarretes o articles de temporada: para-sols, tovalloles de platja, pilotes, ulleres, paraigües, impermeables, roba laboral de primera qualitat… o tota mena de articles i promocions per a regal d'empresa.

En plàstic és d'aplicació a materials com ara: PVC, metacrilat, polifrofileno, poliestirè, policarbonats, polièster, etc

BANNERS

Els nostres expositors estan fets a partir dels materials més resistents, modulars i fàcils de transportar.

Disposem d’una àmplia gamma de models, formats i mides. Roll-up, Pop-up, Banners…

Vostè estarà assessorat per professionals que estudien cada cas en particular per oferir-li la solució més adequada. El seu impacte visual el converteixen en la millor eina per presentar el seu producte tant en punts de venda com a fires, congressos, concerts, conferències, …

PANCARTES I POSTERS

QuatreC, impremta digital, disposa d'un servei de disseny i confecció de pancartes de lona manejables, econòmiques i molt pràctiques per actes molt puntuals i/o ofertes especials poden ser des de banderoles (per a fires comercials, botigues) fins a grans lones retolades i/o impreses a un o varis colors.

El nostre equip de dissenyadors li confeccionarà el poster que ens encarregui amb la màxima professionalitat, el qual ha de servir per publicitar el seu producte, l'esdeveniment, o la seva activitat.

Disposem de diferents tipus de material.

CARTELLERIA GRAN FORMAT

La impressió en gran format s'ha convertit en pocs anys en el referent per a tot tipus de feines, principalment de publicitat, desplaçant a la fotografia tradicional.

L'aventatge de la seva rapidesa, varietats de suports, tant en paper fotogràfic, lones, backlite, tela, així com amb tintes d´interior i exterior.

Ideal per a fires, presentacions d'empresa, banderoles, arts escèniques, etc

El nostre equip de dissenyadors li confeccionarà el que ens encarregui amb la màxima professionalitat, el qual ha de servir per publicitar el seu producte, l'esdeveniment, o la seva activitat.

Amb la nostra moderna maquinària podem imprimir-lo en diferents suports, tant per exterior com per interior.

I encara més…

IMANTS

Confeccionem imants per a: celebracions, records, cotxes…

El nostre tipus d'impressió ens permet imprimir-hi: fotografies, logos, escuts d'entitats…

PLASTIFICACIONS

Plastifiquem en calent tot tipus de documents fin a DIN A 3.

També disposem de maquinària que ens permet laminar documents fins a 120 cm d'amplada.

ENQUADERNACIONS

QuatreC impremta digital, ofereix un servei d'enquadernació de diferents tipus: espiral, wairo, calent, channel, rústic, amb estampació…

ADHESIUS

Confeccionem tot tipus d'adhesius, tant per exteriors com per interiors.

Ho fem en diferents tipus de material.

També li podem donar la forma de troquel que desitgi el client.

Imprimim vinils per a decoració o per a retolar cotxes.