SOM BONS PROFESSIONALS

LA IMPREMTA

Som una empresa de comunicació gràfica especialitzada en la impressió de llibres, catàlegs, revistes i fullets. Des de 1998, oferim els nostres serveis a tot tipus de clients: empreses, institucions i particulars.

Podem atendre qualsevol tipus de demanda, des de la impressió urgent d’un catàleg o uns flyers, fins a l’edició acurada d’un llibre amb acabats de luxe.

SOM BONS PROFESSIONALS

Considerem que és el nostre deure atendre amb la màxima professionalitat als nostres clients. Cada encàrrec que rebem és revisat en cada un dels processos per un equip d’experts i no cobrem tarifes extra per fer-ho.

MÀXIMA QUALITAT AL MILLOR PREU

El nostre lema és oferir als nostres clients un servei de màxima qualitat al millor preu. D’aquesta manera ens hem guanyat la seva confiança, i el prestigi de ser un impremta molt reconeguda en el sector gràfic.

MILLORS MÀQUINES

Els nostres tallers d’impressió estan equipats amb les millors màquines del mercat i compten amb professionals molt qualificats per assegurar la màxima qualitat i el millor servei.

L’enquadernació es realitza íntegrament en els nostres tallers, ja sigui el plastificat, fes, plegat, tall, grapat o l’enquadernació rústica. Tot això ens permet controlar bé els processos i respondre amb agilitat a les demandes dels nostres clients.

Si necessites imprimir llibres, fullets, catàlegs, revistes, desplegables, flyer, carpetes, etc … estem segurs de poder donar-te el millor servei.